Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LORYMA RESORT HOTEL

Descriere

Acest hotel de 3* situat in pitoreasca statiune Turunc, dispune de o zonă de plajă frumos amenajata, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare.

Localizare

Labranda Loryma se afla in Turunc, regiunea Marmaris.

 

Facilitati hotel

Loryma Resort pune la dispozitie turistiilor 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparatele din bucătăria internațională și turcească așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină;  2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice; centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi.

Deasemenea, turistii vor avea la dispozitie Jacuzzi-ul și baia turcească .Pentru cei interesați , se oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. Hotelul ofera si o piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitati copii

Acest hotel este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți și DVD-uri. Pentru cei mai mici, se oferă servicii de babysitting.

Facilitati camere

 Camerele acestui hotel sunt confortabile si sunt dotate cu  aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.