Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2362  2243 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.06.2024 - 07.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat într-o poziție panoramică excelentă în Letojanni, Hotelul Antares este bine conectat cu autobuzul la Taormina. La proprietate sunt disponibile baruri, restaurante și piscine în aer liber. Este disponibil WiFi gratuit în toate zonele. Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și ceainic. Baia este dotată cu articole de toaletă gratuite, halate de baie și uscător de păr. Restaurantul este deschis în fiecare zi și oferă preparate din bucătăria locală și italiană.

Localizare

Complexul hotelier este amplasat pe partea ionica a insulei, pe un deal cu vedere spre Letojanni si la doar cativa kilometri de Taormina. Amplasamentul hotelului este ideal, cu o vedere spectaculoasa asupra Golfului Taormina.

 

Facilitati hotel

Oaspeţii au acces la serviciu de curăţătorie, restaurant în stil bufet, piano bar, sala de lectura, acces wireless la internet, birou de schimb valutar si parcare (numar limitat de locuri). De asemenea recepţia este deschisă 24 de ore.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie ce dispune de cadă sau cabina de duş, uscător de păr, telefon, televizor prin satelit, minibar şi aer condiţionat.

Facilitati pentru copii

Animaţia durează de dimineaţă până seara iar copii pot alege între MiniClub, Junior Club sau teatrul în aer liber.

Activitati/Divertisment

În cadrul hotelului turiştii pot beneficia de sală de fitness iar pentru relaxare de saună şi masaj în centrul SPA de la Hotelul Olimpo.

Piscina

   Există la hotel o piscină exterioră care are secţiune pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Restaurant
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Bar
Room Service
Fitness
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan